Ballina Kuriozitete Rektori i Universitetit të Tetovës – dikur “pehlivan” i rryer (VIDEO)

Rektori i Universitetit të Tetovës – dikur “pehlivan” i rryer (VIDEO)

SHPËRNDAJE

Rektori aktual i Universitetit të Tetovës, Vullnet Ameti në moshën e re ka qenë një sportist i dalluar në sportin e mundjes apo pehlivanllëkut. Ai nuk e ka mohuar këtë dhe se e është mburrur me të. Sipas videos të INA, Ahmeti shihet në një garë pehlivanësh në vendbanimet shqiptare.