Ballina Balkan Qytetarët e Çairit hedhin në bërllok ftesat e BDI-së (Foto)

Qytetarët e Çairit hedhin në bërllok ftesat e BDI-së (Foto)

Revolta e shqiptarëve ndaj partnerit më besnik të VMRO DPMNE-së, sa vjen e rritet. Kjo vërehet edhe te qytetarët e Çairit, komunë e cila për besimin që ja dha BDI-së 14 vite, ka marrë si kompensim vetëm kaos dhe papastërti.

Në redaksinë e Gazetës Lajm ka arritur fotografi nga disa rinitarë të Çairit, të cilët kanë bë fotografi duke hedhur në kontejner ftesat për pjesëmarrje të në Kuvendin e Forumit Rinor të BDI-së që do të mbahet të dielën./Lajmpress/

14876213_564438110412454_1725479494_o 14881296_564438153745783_916006604_o ftesa-640x480