Ballina Aktualitet Prokurorët e Speciales mbi 24 orë në DSK

Prokurorët e Speciales mbi 24 orë në DSK

SHPËRNDAJE

Hetuesit e Prokurorisë Speciale prej më tepër se 24 orë po bëjnë përpjekjet për të siguruar dokumentacionin e nevojshëm nga Drejtoria për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) lidhur me autorët e vërtetë të përgjimeve. Por hetimet po pengohen nga DSK. Nga Prokuroria Speciale thonë se nuk do të lëshojnë ambientet e DSK-së derisa të sigurojnë dokumentacionin e nevojshëm.