Ballina Aktualitet Pas zgjedhjeve Zoran Zaev lëshon postin e liderit të LSDM?

Pas zgjedhjeve Zoran Zaev lëshon postin e liderit të LSDM?

Pakënaqësitë nga politikat që drejton lideri i LSDM duket se kanë arritur kulmin jo vetëm tek qytetarët por edhe tek gjithë ata që e kanë përkrahur atë shkruajnë kështu mediat maqedonase transmeton Zhurnal.

Pak kohë më parë duket se është mbajtur një mbledhje nga kryesia e ngushtë e kësaj partie dhe anëtarëve të pakënaqur duke treguar edhe rezultatet e dobëta të Zaevit që drejton opozitën.

Në këtë takim është folur mbi dobësitë e tij si dhe planin se cfarë do të ndodhë pas zgjedhjeve e që pas 11 dhjetorit në shënjestër do të jetë pozita e tij e liderit në LSDM që do të kërkohet menjëherë dorëheqja e Zaevit që të zëvendësohet me një tjetër kuadër më me prespektivë, transmeton Zhurnal.