Ballina Balkan Neziri: Rinia maqedonase i përkrah politikat e Ali Ahmetit?! (VIDEO)

Neziri: Rinia maqedonase i përkrah politikat e Ali Ahmetit?! (VIDEO)

Shefi i shtabit zgjedhor të BDI, Bekim Neziri në fjalimin e tij para rinisë së BDI-së ka theksuar ndër të tjera se rinia maqedone në Republikën e Maqedonisë i përkrahë politikat e BDI dhe të Ali Ahmetit. Se çfarë ka dashur të nënkuptojë me këtë deklaratë Neziri, këtë më së miri e di ai dhe partia e tij.