Ballina Aktualitet Naser Raufi: Nuk e përjashtoj mundësinë që Komandant NATO dhe Beg Rizaj...

Naser Raufi: Nuk e përjashtoj mundësinë që Komandant NATO dhe Beg Rizaj të kanë marr 2 milion euro

Avokati Naser Raufi në një intervistë për MakFax ka nisur që të zbardh disa të vërteta për ngjarjet në Lagjen e trimave në Kumanovë që ndodhën me 9 dhe 10 maj të vitit 2015, transmeton TetovaSot.

Në pyetjen nëse dikush prej grupit i ka marr 2 milion euro, Raufi përgjigjet se nuk e përjashton mundësinë që Komandant NATO dhe Beg Rizaj të kanë marr para.

“Si dëshmi materiale nuk ka diçka të tillë, ndërsa dëshmi verbale po. Kemi propozuar dëshmitar të tillë, por unë nuk besoj se kjo është kryer për interesa materiale. Nuk e përjashtoj mundësinë se Komandant Nato dhe Beg Rizaj kanë marr para, por të tjerëve nuk iu është thënë se kanë marr para”, deklaroi avokati Naser Raufi për portalin Makfax.

raufi