Ballina Aktualitet Muki tregon vizionin e Ali Ahmetit

Muki tregon vizionin e Ali Ahmetit

Muhamed Zekiri

Shqiptaret dhe populli nuk harron politikat tuaja nençmuese A.A

Vizioni juaj eshte HIDHJA-FUTJA
Vizioni juaj eshte LEKU
Vizioni jauj eshte VRASJA
Vizioni juaj eshte MASHTRIMI
Vizioni juaj eshte PERKULJA
Vizioni juaj eshte INTERESI PERSONAL
Vizioni juaj eshte KRIMI
Vizioni juaj eshte VJEDHJA

PATRIOTIZMIT TUAJ TE RREJSHEM ASKUSH ME NUK I BESON!!!
#Fund