Ballina Aktualitet MPJ: TËRMETI NË ITALI, NUK KA TË LËNDUAR NGA MAQEDONIA

MPJ: TËRMETI NË ITALI, NUK KA TË LËNDUAR NGA MAQEDONIA

Ministria e punëve të jashtme të Maqedonisë informon se është në kontakt të vazhdueshëm me institucionet përgjegjëse në Romë dhe për momentin nuk ka informacion për qytetarë të dëmtuar. Janë vërejtur vetëm dëme më të mëdha materiale.

Ministria e punëve të jashtme e Maqedonisë ka njoftuar të gjithë qytetarët e interesuar për pyetje në lidhje me sigurinë e qytetarëve të Maqedonisë të cilët momentalisht gjenden në Itali, se mund të drejtohen në telefonat e Ambasadës në Maqedoni në Romë si dhe në ministrinë e Punëve të Jashtme, përcjell “SHENJA”.

Ambasada e Maqedonisë në Romë:

Person për kontakt: Emilija Nikollovska

Telefon celularë: 00393889050310

Person për kontakt: Semra Ramadani Alimi, tel: 00393485273136

Adresa: Via Bruxelles 73/75, 00198 Rome

Posta: [email protected]

Ministria e punëve të jashtme:

Person për kontakt: Silvana Ivanovska

Tel: +38972 239 052

Posta:  [email protected]