Home Balkan Kryetari i degës së BESËS në Tetovë: Sot, BESA është më e...

Kryetari i degës së BESËS në Tetovë: Sot, BESA është më e fortë se dje!

Sipa kryetarit të Lëvizjes BESA – Tetovë, Azbi Mahmudi BESA nga dita në ditë forcohet kështu e ka lënë të nënkuptohet nga statusi i tij në Facebook.

“Lufta e BDI-së dhe satelitëve të saj ndaj BESËS vazhdon, kjo flet për panikën dhe vogëlsinë e tyre. BDI do të pësojë jo vetëm në Tetovë. Sot, BESA është më e fortë se dje”, – ka shkruar Azbi Mahmudi.

aaa5-640x426 b1-2-600x500 b2-1-600x500 b3-1-600x500