Ballina Argëtim Ja si ‘dënohen’ 25 vjeçarët beqarë në Danimarkë

Ja si ‘dënohen’ 25 vjeçarët beqarë në Danimarkë

SHPËRNDAJE

Në Danimarkë ekziston tradita më e çuditshme për të dënuar beqarinë. Dhe kjo ndodh jo më vonë se 25 vjeç. Pjesë e kësaj traditë është që meshkujt dhe femrat të cilët kanë mbushur moshën 25 vjeçare dhe janë akoma beqarë, duhet të lidhen në qendër të qytetit dhe i mbulojnë me pluhur kanelle.

Kjo traditë bëhet për të dënuar njerëzit beqar sepse siç duket, mosha 25 vjeçare në Danimarkë, është e duhura për të pasur një familje. Komentuesit online e kanë cilësuar si të ekzagjeruar këtë traditë, por për shtetasit kjo mbetet gjithashtu një formë interesante argëtimi.