Ballina Dossier Hisni Shaqiri para 20 viteve në zgjedhjet lokale në Sllupçan (VIDEO)

Hisni Shaqiri para 20 viteve në zgjedhjet lokale në Sllupçan (VIDEO)

Në rrjetin social në Facebook nga ana e mësuesit nga Sllupçani Bajram Ramadani është postuar një video nga atmosfera festive e zgjedhjeve lokale në Sllupçan para njëzet viteve.

Banorët e fshatit Sllupçan ishin të gëzuar dhe në pritje të fjalimit të ish deputetit Hisni Shaqiri, ku brohorisnin me të madhe “Parti Enver, jemi gati kurdo herë”.

Përndryshe ish deputeti Hisni Shaqiri njihen në opinion si deputeti shqiptar i cili e ka pozitën e tij prej deputeti për t`iu bashkangjitur radhëve të UCK-së në rajonin e Kumanovës dhe Likovës.

Ai më vonë tentoi përsëri të aktivizohet në politik përmes krijimit të disa subjekteve të reja politike, por nuk pati sukses.