Ballina Lions Haxhiu nga Shkupi e kap ujkun të gjallë në mal (Foto)

Haxhiu nga Shkupi e kap ujkun të gjallë në mal (Foto)

Në rrjetet sociale është përhapur me shpejtësi të madhe fotografia e një haxhiu i cili e ka kapur të gjallë një ujk në mal . Edhe pse duket në moshë paksa të shkuar, haxhiu nga fshatrat e rrethit të Shkupit, e ka kapur ujkun me duart e tij të fuqishme dhe nuk e len të lëvizë. Marrim vesh se ujku i kapur ka bërë dëme të mëdha në bagëtinë e banorëve të fshatrave përreth.

14800744_10210877461153866_1348902857_n