Ballina Aktualitet HAN VJEN NESËR NË SHKUP, JA AGJENDA E TIJ

HAN VJEN NESËR NË SHKUP, JA AGJENDA E TIJ

SHPËRNDAJE
Johannes Hahn

Komesari për zgjerim Johanes Hahn, nesër pritet që të vizitoj Maqedoninë. Në agjendën e tij janë takimet me liderët e katër partive nënshkruese të Marrëveshjes së Përzhinos. Han me siguri do të takohet edhe me prokuroren speciale Katica Janeva dhe me përfaqësues të disa organizatave jo qeveritare.

Temat për të cilat pritet të bisedohet janë PSP-ja dhe pengesat që po has ky institucion, zgjedhjet e 11 dhjetorit si dhe zbatimi i reformave të rekomanduara nga Komisioni Evropian. /SHENJA/

Loading...