Ballina Teknologji FOTO/Këto janë makinat e policisë së Dubait

FOTO/Këto janë makinat e policisë së Dubait

SHPËRNDAJE

Dubai është një nga vendet më të pasura në botë, ku luksi nuk shfaqet vetëm në mënyrën e jetesës dhe hotelet ekstravagante por, edhe në makinat e policisë. Nëse në vendet e tjera të shikosh një Ferrari ose një Lambrogini është gjë e rrallë, forcat e policisë së Dubait zotërojë më qindra të tilla.

p2-copy-2 p3-copy-2 p3-copy-copy p4-copy p5-copy-copy p7-copy p8-copy p-copy-2

Loading...