Ballina Reportazhe FOTOGALERI / Në brendësi të Kështjellës së Drakulës, në Rumani

FOTOGALERI / Në brendësi të Kështjellës së Drakulës, në Rumani

Nga arkëmortet e hapur, tek tryezat e shtruara me qirinj dhe verë, shihni disa fotografi të realizuara në brendësi të kështjellës së Kontit Drakula.

screen-shot-2016-10-23-at-8-13-39-pm screen-shot-2016-10-23-at-8-13-46-pm screen-shot-2016-10-23-at-8-14-43-pm screen-shot-2016-10-23-at-8-14-51-pm screen-shot-2016-10-23-at-8-14-56-pm screen-shot-2016-10-23-at-8-15-00-pm screen-shot-2016-10-23-at-8-15-06-pm screen-shot-2016-10-23-at-8-15-11-pm