Ballina Aktualitet ËSHTË ARRESTUAR VËLLAI I MUSA XHAFERIT

ËSHTË ARRESTUAR VËLLAI I MUSA XHAFERIT

SHPËRNDAJE

Policia e Maqedonisë ka arrestuar vëllain e Musa Xhaferit, thonë për Gazetën “Lajm”, burime të sigurta policore.

Sipas këtyre burimeve, vëllai i Musa Xhaferit është arrestuar para disa viteve në Kërçovë dhe më pas është dërguar në stacionin policor në Prilep. Nuk dihen cilat kanë qenë shkaqet për arrestimin e tij, mirëpo marrim vesh se është liruar menjëherë pas intervenimit të funksionarëve të lartë të BDI-së. Marrim vesh se këto intervenime të bëra përmes telefonit i janë dorëzuar Prokurorisë Speciale Publike (PSP) e cila duhet të hetojë nëse lirimi i vëllait të Musa Xhaferit është bë sipas procedurave ligjore, ose vetëm për shkak se ka qenë vëlla i një funksionari të lartë partiakë.