Ballina Aktualitet A e dini se cili tipar i fytyrës përcakton bukurinë tuaj?! Ja...

A e dini se cili tipar i fytyrës përcakton bukurinë tuaj?! Ja çfarë thonë shkencëtarët

SHPËRNDAJE

Global Beauty Report ka intervistuar 8,000 gra në të gjithë botën dhe studimi tregoi se një lëkurë e shëndetshme është parametri kryesor i bukurisë.

Sipas studimit të kryer në 16 vende bukuria shkon dorë për dore me respektin dhe besimin tek vetja.

Të dhënat nga ky studim treguan që 41% e të anketuarve e konsiderojnë bukurinë e jashtme më shumë të rëndësishme se bukurinë e brendshme.

Në të gjitha moshat dhe në të gjitha vendet e anketuara, gratë deklaruan se duan të ndihen të bukura mbi të gjitha për veten e tyre dhe jo për të kënaqur të tjerët.

Loading...