Ballina Lifestyle Vuajtjet për të prekur “Ëndrrën amerikane”

Vuajtjet për të prekur “Ëndrrën amerikane”

SHPËRNDAJE

Fotografi amerikan Thomas Holton ka dokumentuar jetën e një familje kineze në Nju Jork përgjatë 13 viteve.

Steven dhe Shirley Lam së bashku me tre fëmijët e tyre jetojnë në 32 metra/katrorë.

Fotot dëshmojnë kushtet e vështira me të cilat ata përballen çdo ditë.

Ashtu si shumë të tjerë, ata kanë ardhur në Nju Jork për të jetuar ëndrrën amerikane, por vështirësitë me të cilat përballen janë të shumta.

12987193_980029388741874_2416905405941129799_n 13015301_980029218741891_172064865545175414_n 13015698_980029238741889_4676162846479509787_n 13043676_980029022075244_540370759009205440_n 13062049_980029572075189_2775269483137287155_n 13062350_980028985408581_7367953733157057439_n 13076737_980029382075208_9212433341699392929_n 13076955_980029582075188_3982714796723705198_n 13083185_980029498741863_5607966771280921115_n 13087758_980028812075265_168210116560736447_n 13087771_980028802075266_1320147226703497806_n 13087833_980029198741893_7598188945637557745_n 13087877_980028822075264_1398416534805913199_n 13094341_980028968741916_5030908064723058400_n

Loading...