Ballina Sports Video/ Ky është goli më bukur në i botë. Shikoje patjetër

Video/ Ky është goli më bukur në i botë. Shikoje patjetër

Si ky gol ende nukë shtë parë deri tani në të gjitha kampionatet e Evropës.

Por për të shënuar një gol perlë ka menduar lojtari i Gallatasaray

Eder Derduyok që ka realizuar me një rofeshatë në një pozicion të ëvshtirë dhe të prirët me portën.

Ky gol po bën xhiron e botës.

Shiko golin: