Ballina Aktualitet Samanta Karavella, nga një vajzë e pafajshme në një femër të nxehtë...

Samanta Karavella, nga një vajzë e pafajshme në një femër të nxehtë (FOTO)

SHPËRNDAJE

Nga një vajzë fare e vogël dhe me një shkëlqyes buzësh në daljet e saj të para, ajo është kthyer në një femër sensuale dhe provokuese. Samanta Karavella nuk rresht së surprizuari me pamjen e saj, ku pas pirsing, ndryshimit të ngjyrës së flokëve, dhe tualetit të theksuar, guxon dhe provokon.

samantaofficial_25_9_2016_4_39_18_338

Ajo ka realizuar një shërbim fotografik vërtetë të nxehtë, ku teksa mban veshur një peshqiri për pas dushi, nxjerr në pah gjinjtë e saj. Disa nga këto fotografi i ka publikuar në rrjetet sociale ku shkruan, “Një vajzë nuk ka nevojë për dikë, i cili nuk ka nevojë për të….

1936109_994242260653920_6324943452666960515_n 13094153_994242303987249_8782815609371763120_n 13177599_994242417320571_4494173851453474576_n 13220844_994242093987270_2166351517830795544_n 13220876_994242263987253_6091330718863427243_n 13226771_994242563987223_350246009110223113_n 13226789_994242357320577_3982802246161074690_n 13238945_994242580653888_4121139688393221166_n 13238984_994242493987230_8827030126665003520_n 13239106_994242180653928_5158902811170397385_n 13239480_994242360653910_7497784218502658129_n 13240050_994241947320618_8204221907120697273_n 13240685_994242257320587_537857109573826055_n 13244721_994242053987274_7955877898338502170_n 13245244_994242310653915_5446053645323900857_n 13254177_994242430653903_4712215312599520982_n 13254242_994242437320569_8989056672101494378_n 13254302_994242590653887_4157304944575056904_n 13254517_994242373987242_8868659968723976341_n 13256460_994242483987231_3771907857792332281_n 13265867_994242510653895_7534796533834099601_n 13267848_994242290653917_4532531718562156891_n

Loading...