Ballina Shëndeti Përbërësit që eliminojnë yndyrën në gjak

Përbërësit që eliminojnë yndyrën në gjak

SHPËRNDAJE

Ajo çfarë ju duhet janë dy përbërës të thjeshtë të cilët do t’ju ndihmojnë të eliminoni të gjithë parazitët dhe yndyrën e grumbulluar në trup.

Në mënyrë që të ndryshoni mënyrën se si trupi i përdor yndyrnat, keni nevojë të ndryshoni mënyrën e përdorimit të depozitave të energjisë.

Në rastin e stresit të vazhdueshëm, ju mund të ndjeni nevojën për të konsumuar ushqim më shpesh, por kjo mund të jetë edhe rezultat i ekzistencës së parazitëve në stomak. Në rastin e konsumit të tepërt të ushqimeve të ëmbla, trupi mund të krijojë një terren të përkryer për parazitet.
Prandaj duhet të gjeni një mënyrë për të eliminuar yndyrën e akumuluar në trup dhe për të eliminuar parazitet njëkohësisht. Ky ilaç natyral është tepër efektiv, me 10 gram karafil të thatë dhe 100 gram fara liri

Metoda e përgatitjes:

Duhet të shtypni karafilin e thatë për ta përgatitur pluhur. Çdo mëngjes, për tre ditë, duhet të konsumoni 2 lugë pluhur të tretur(karafil i thatë)në një gotë ujë, ose së bashku me mëngjesin tuaj.
Për efekte më të mira, e merrni këtë ilaç për tre ditë dhe bëni një pushim 3-ditor, më pas përsërisni procedurën.

Pas një muaji, do të ndjeni efektet e pabesueshme dhe trupi juaj do të jetë i pastër nga parazitët dhe toksinat. Këshillohet të konsumoni minerale esenciale dhe vitamina të marra nëpërmjet ushqimeve, në mënyrë që të merrni energjinë e nevojshme çdo ditë. Në këtë mënyrë, do të ndiheni plot energji!

Loading...