Ballina Aktualitet PDSH takim me aktivistë në Çarshinë e Epërme të Tetovës (FOTO)

PDSH takim me aktivistë në Çarshinë e Epërme të Tetovës (FOTO)

SHPËRNDAJE

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) ka zhvilluar takim me aktivistë në Çarshinë e Epërme në Tetovë. Në këtë tubim kanë folur krerët më të lartë të saj, përfshirë edhe kryetarin Menduh Thaçi, i cili ka shpalosur pikat themelore të Marrëveshjes së PDSH-së, dhe qëndrimet e saj lidhur me zhvillimet aktuale para zgjedhjeve të 11 dhjetorit. (INA)
14441067_1130181490390507_5590657996315419679_n

14446170_10210668193291212_1149109817726913858_n

14448771_1130181437057179_141173044412879773_n

fotorcreated

pdsh