Ballina Të tjera Religjionet Mustafa Nano në Youtube: Midis Jezuit, Muhametit e Newton-it zgjedh të tretin

Mustafa Nano në Youtube: Midis Jezuit, Muhametit e Newton-it zgjedh të tretin

SHPËRNDAJE
Mustafa Nano

Mustafa Nano ka publikuar një video të dytë në kanalin e tij në Youtube. Është me të njëjtin argument, fenë.

Vetëm se këtë herë ai vë përballë njëra tjetrës fenë e shkencën. Ai merret me pretendimet, sipas të cilave Librat e Shenjtë janë librashkencorë.

Më saktë i parodizon këto pretendime. Dhe në thelb thotë se beteja mes feve dhe shkencës ka kohë që është fituar nga kjo e dyta.

Per me shume ndiqni videon e plotë në linkun e me poshtem.

Loading...