Ballina Lifestyle Erotikë Mos i humbisni: 10 gjëra që duhet t’i dini për të pasmet

Mos i humbisni: 10 gjëra që duhet t’i dini për të pasmet

SHPËRNDAJE

Nga fiksimi i meshkujve për të pasmet deri te komplimentat e parapëlqyera të femrave, janë të shumta gjërat që mund t’u interesojnë për të pasmet.

Shumë meshkuj i pëlqejnë të pasmet por nuk dinë gjithçka rreth tyre.

Ja disa fakte interesante për të pasmet:

  • Quhet pigofili, fiksimi i meshkujve për të pasmet që ndonjëherë kthehet edhe në patologjik.
  • T’i tregosh të pasmet nudo dikujt është një lloj tallje që përdorej që në Romën e lashtë.
  • Të pasmet më perfekte janë ato të Venera Callipigia, një skulpturë romake që ndodhet në Muzeun Arkeologjik të Napolit.
  • Mollaqet janë muskujt me shtrirjen më të gjatë në trupin e njeriut.
  • Sa më të mëdha të jenë të pasmet e një femre, aq më pjellore është ajo.
  • Termi “twerking”, dridhje të pasmehs ka hyrë edhe në “Oxford Dictionary Online”.
  • “Ke një alamet b*the”, është komplimenti më i pëlqyer nga femrat.
  • Meshkujt vlerësojnë më shumë formën e të pasmeve se sa madhësinë e tyre.
  • Sipas një hulumtimi të bërë nga “British Sexual Fantasy research Project”, 13 përqind e femrave pëlqejnë të goditen me shpulla në të pasme.
  • Një e treta e meshkujve dhe femrave bën rregullisht seks anal.