Home Planet Meteori i zjarrtë godet tokën, lëkunden shtëpitë në Australi (VIDEO)

Meteori i zjarrtë godet tokën, lëkunden shtëpitë në Australi (VIDEO)

Një meteor u rrëzua në tokë duke shkaktuar dridhje dhe dhe një dritë të madhe në qiell, sikurse u raportua sot.

Guri i zjarrtë u pa në Queensland të Australisë dhe qindra vendas dolën në mediat sociale për të raportuar se shtëpitë e tyre u drishën pas dritës së fortë që panë në qiell.

Policia ka marrë shumë telefonata nga banorët e shqetësuar.

cowepd6xeaaigyd

ctt8qjxxyaa4fbj

ctujxz1usaaffef

proxy-1

proxy-2

proxy