Ballina Aktualitet Ky është “Shkupi 2014”- përmendore, WC, mbeturina dhe pisllëqe (FOTO)

Ky është “Shkupi 2014”- përmendore, WC, mbeturina dhe pisllëqe (FOTO)

Portali maqedonas Prizma ka publikuar fotografi ku shihen pamje nga pjesa qendrore e Shkupit, ku janë të vendosura përmendoret apo ku është realizuar projekti mbi 800 milionësh “Shkupi 2014”. Fotografitë pa koment tregojnë gjendjen reale se në çfarë situatë është sheshi, aty ku shihen përmendoret e ngjyrosura nga “Revolucionari i Larmë”, myku nëpër ndërtesat e reja të stilit barok, mbeturina dhe “pisllëqe”, por edhe WC të improvizuara në bregun e lumit Vardar, transmeton INA. (INA)

shkupi-2014 shkupi-20142 shkupi-20143 shkupi-20144 shkupi-20145-640x360 shkupi-201455