Ballina Kryesore Ky është bullgari që i dha Maqedonisë ultimatum një javor

Ky është bullgari që i dha Maqedonisë ultimatum një javor

SHPËRNDAJE

Bullgari Dinko Velev, i njohur në kapjen e refugjatëve të cilët ilegalisht hyjnë në territorin Bullgar, ka dhënë një ultimatum njëjavor për autoritetet e Maqedonisë.

“U jap autoriteteve maqedonase një javë kohë që ta arrestojnë shtetasin e tyre Milenko Nedellkovski, për aktin vandal që e ka kryer!

Tashmë i kemi kushtuar shumë vëmendje dhe ai forcohet ende më shumë. Çdo ditë lëshon videoklipe të reja provokuese për Bullgarinë”, ka thënë Dinko Velevpër gazetën bullgare “Blic”.

Kjo nuk është hera e parë që Velev jep ultimatume për Milenko Nedellkovskin.

nn