Ballina Lifestyle Erotikë Këshilla ‘speciale’/ Ja si ta kapni partnerin/en kur ju tradhëton…

Këshilla ‘speciale’/ Ja si ta kapni partnerin/en kur ju tradhëton…

SHPËRNDAJE

Kur flitet për tradhtinë askush nuk mund të ketë siguri absolute por këto janë shenja të pagabueshme. Guy Lucien ka ndarë disa këshilla se si mund të kapni partnerin ose partneren tuaj kur ai-ajo është duke ju tradhëtuar.

1- Në krevat është pak i/e tërhequr

Një prej alarmeve të para që të bënë të dyshosh për tradhtinë është fakti se ai është i tërhequr në krevat. Ndoshta është një tjetër që e bën të lodhet!

2- Nuk përgjigjet për orë të tëra në telefon

Mund të ndodhë që të mos e shohësh/ ta harrosh telefonin ndonjëherë, por nëse sistematikisht zhduket për orë të tëra pa dhënë justifikime të arsyeshme, atëherë jeni të lira të dyshoni.

3- Ka fjetur më një tjetër

Fjetja me një femër tjetër, edhe nëse ai betohet që ka qenë i pirë dhe bashkë me miqtë ka përfunduar në të njëjtin krevat pas një nate të tepruar me alkoolin, kjo është diçka serioze.

4- Miqtë e tij bëjnë batuta të çuditshme

Nëse miqtë e tij meshkuj e ngacmojnë me batuta të çuditshme dhe të pakuptueshme për gocat e tjera, atëherë mund të dyshoni.

5- Falja e tij është shumë pak e besueshme

Nëse kur i kërkoni llogari se ku ka qenë ai nisë të kërkoj falje por nuk duket i besueshëm, mendojeni tradhtinë si opsion të mundshëm.

6- Flet gjithmonë keq për një vajzë

Kur flet gjithmonë keq për një vajzë ka diçka që nuk shkon.

7- Kur është me ty shikon të tjerat

Disa ndoshta mund të thonë se është më mirë që t’i shohësh të tjerat në praninë tënde sesa prapa krahëve por një mashkull që nuk arrin të kushtojë vëmendje ty por sheh të tjerat nuk është aspak shenjë e mirë.

8 – Nervozohet kur dëgjon të flasin për tradhtinë

Kur hapni temën e tradhtisë, shkruan Anabel, edhe duke iu referuar miqve të përbashkët, ai nervozohet dhe kërkon të ndryshojë temën me çdo kusht nuk është shenjë e mirë.

9- Fshihet kur dërgon mesazhe

Dërgimi i një mesazhi nuk është krim, por ta dërgosh atë fshehurazi ka diçka që nuk shkon.