Ballina Opinione Hoxha Elvis Naçe ka një mesazh për ata që e shajnë dhe...

Hoxha Elvis Naçe ka një mesazh për ata që e shajnë dhe lavdërojnë

Elvis Naçe

Këto ditë kam bërë lutjen që bënte Dijetari i Madh Ebu Hanife:” I Madhi Zot fali ata që më shajnë dhe mëshiroji ata që më lavdërojnë!

Vëllezër dhe motra ju kërkoj në emër te Allahut të mos shani askënd, kush ma dëgjon këshillën ta veproje diçka të tillë. Të gjithë ja qëllojmë dhe gabojmë por konsultohemi dhe korrigjohemi. Sharjet vetëm na përçajnë dhe kënaqin shejtanin e mallkuar.