Ballina Teknologji Google Photos i kthen fotot tuaja në video

Google Photos i kthen fotot tuaja në video

Google po e përditëson shërbimin e tij Photos me në cilësi të re e cila mbledh disa nga fotot tuaja dhe i kthen ato në një video. Në vend që t’i shihni fotot tuaja me rrallë, ngarkojini ato në Google Photos dhe formoni me to video nga 20 sekonda deri në 2 minuta të gjatw.

Gjithashtu Google e ka përmirësuar këtë platformë me mundësinë për të shpërndarë foto me të tjerët që përdorin aplikacionin. Tani ai do të shfaqë një listë me të gjithë ata që përdorin Photos, më të cilët mund të shkëmbeni fotot dhe albumet tuaja më thjesht.

Pak më herët këtë muaj aplikacioni shtoi edhe mundësinë për t’i kthyer fotot në iOS Live Photos në video të vogla të cilat mund të shpërndaheshin.