Ballina Teknologji Gjermania ndalon ‘WhatsApp’-in të mbledhë të dhënat personale për 35 milionë përdoruesit...

Gjermania ndalon ‘WhatsApp’-in të mbledhë të dhënat personale për 35 milionë përdoruesit e aplikacionit

SHPËRNDAJE

Facebook është urdhëruar që të ndalojë mbledhjen e informacioneve personale nga llogaritë e rreth 35 milionë përdoruesve gjermanë të aplikacionit ‘WhatsApp’.

Sipas vendimit të gjykatës, ‘Facebook’ kishte thyer rregullat lidhur me mbledhjen e informacioneve personale dhe tashmë do ndalohet ta bëjë këtë gjë.

‘WhatsApp’ u shit tek ‘Facebook’ për 10 miliardë dollarë para pak kohësh duke iu bashkuar kompanisë së njohur.