Ballina Lifestyle Gjeni në pëllëmbë vijën e martesës! Ajo do t’ju zbulojë çdo gjë...

Gjeni në pëllëmbë vijën e martesës! Ajo do t’ju zbulojë çdo gjë për jetën tuaj dashurore!

1. Linjat e lartësisë së njëjtë
Ju jeni i skofiar dhe i ndjeshëm. Mbështeni në mendjen tuaj të shëndoshë dhe dëshironi që çdo gjë të ecë ngadalë, transmeton Telegrafi.

Befasitë nuk ju pëlqejnë, por kur zgjidhni partnerin, e kërkoni atë i cili do t’u pëlqejë bash të gjithë njerëzve tuaj të afërm. Ky është qëndrim kyç pa të cilin nuk dëshironi as të mendoni për martesën.

2. Linja në dorën e djathtë më e lartë
Ju jeni adhurues i gjeneratave të vjetra. Gjithmonë pajtoheni më mirë me njerëzit më të vjetër, andaj shanset më të mëdha i keni që partneri juaj të jetë më i vjetër.

Juve nuk ju interesojnë mendimet e njerëzve tuaj të afërm dhe në asnjë çast nuk jeni konformist.

3. Linja në dorën e majtë më e lartë
Ju jeni agresiv, gjithmonë i gatshëm për sfida dhe gara. Kurrë nuk pajtoheni me disfatën. Dashuria tek ju patjetër duhet të jetë e zjarrtë dhe çdo gjë të shpërthejë.

Për ju është me rëndësi që partneri të jetë i bukur dhe i këndshëm dhe të zgjojë admirim kudo që të shfaqet.

115