Ballina Lifestyle FOTOT/ Modë apo porno? Sfilata që ka çuditur Europën (16+)

FOTOT/ Modë apo porno? Sfilata që ka çuditur Europën (16+)

Paksa e guximshme apo teprim me zhveshjen?

Firma e njohur Etam ka çuditur me sfilatën në “Javën e Modës Paris”.

Shumë modele nuk kanë ngurruar të nxjerrin gjoksin duke habitur të pranishmit, por dhe shumë media që i kanë kritikuar.

d1-17 d2-17 d4-16 d5-17 d6-16 d7-14 d8-14 d9-12 d10-12 d11-9 d12-8 d13-6 d14-5 d15-3 d16-2 d17-2 d18-1 d19-1 d20 d21 d22