Ballina Lifestyle Fëmijët e pasur të Dubait shfaqin “xhevahirët” (FOTO)

Fëmijët e pasur të Dubait shfaqin “xhevahirët” (FOTO)

Duket se në rrjetet sociale është kthyer në një sfidë mes fëmijëve të pasanikëve më të mëdhenj të botës për të tregues se kush jeton më tepër në luks.

Pas aty të Londrës dhe Singaporit, tashmë është radha e Fëmijëve të pasur të Dubait për të treguar copëza të jetës së tyre që shumë as nuk i ëndërrojnë.

Në llogarinë në Instagram “The Rich Kids of Dubai” ata kanë publikuar disa prej fotove të tyre, ku përveçse makinave të shtrenjta dhe sendeve të tjera të luksit, vihet re një tjetër detaj kafshët e tyre shtëpiake, ku mes tyre është një tigër.