Ballina Argëtim Dëshmia se s’ka rëndësi trupi por zemra (Video)

Dëshmia se s’ka rëndësi trupi por zemra (Video)

SHPËRNDAJE

 

Nëse do ju pyesnim se kush do të fitonte një përleshje në mes të një qeni dhe tre luanëve, si do të përgjigjeshit? Normalisht luanët.Megjithatë kur e ke zemrën e madhe, kundërshtari që ke përballë nuk ka shumë rëndësi. Kjo është një prej atyre videove që e dëshmon këtë transmeton zeri.info.

Një këlysh i vogël i ndjek tre luanë të vegjël duke mos i lënë të afrohen në ushqimin që ai është duke shijuar.

Mbase këlyshi nuk është i vetëdijshëm se sa i vogël është, e as luanët se çfarë familje i përkasin.

Mirëpo një gjë është e sigurt. Ky këlysh e di përfundimisht se çfarë zemre ka./Zeri./

Loading...