Ballina Retro Brutaliteti policor në ngjarjet e Gostivarit, fotografi rrënqethëse (FOTO/VIDEO)

Brutaliteti policor në ngjarjet e Gostivarit, fotografi rrënqethëse (FOTO/VIDEO)

Këto pamje janë trishtuese në ngjarjet e Gostivarit, kur policia maqedonase në vitin 1997 ushtroi brutalitet të paparë ndaj protestuesve shqiptarë që mbronin flamurin kombëtar dhe që kërkonin lirimin e kryetarit të tyre të komunës, Rufi Osmani.