Ballina Lifestyle 8 ushqimet që ju ndihmojnë në rritjen e flokut

8 ushqimet që ju ndihmojnë në rritjen e flokut

Dëmtimi i flokëve është një ndër gjërat që i bën kryesisht femrat që të mos ndjehen rehat. Trajtimi me kujdes i tyre nga përbërës të ndryshëm ka dhënë shpesh rezultate, mirëpo mënyra e të ushqyerit ka një ndikim shumë të rëndësishëm për rritjen dhe rigjeremin e flokut. 

Janë disa ushqime të cilat përmbajnë vitmaina të cilat forcojnë dhe stimulojnë rritjen e flokëve.Shkolla e mjekësisë, “Yale” pas disa studimesh ka propozuar një listë të produkteve, që nëse i bëni pjesë të menysë tuaj, do t’ju ndihmojnë të keni flokë më të gjatë.1. Salmoni

2. Speca të verdha

3. Midhjet

4. Patatet e ëmbla

5. Vezët

6. Fara e lulediellit

7. Avokado

8. Bajamet