Ballina Lifestyle Erotikë 24 vjeçarja rrëfen seksin me sheikët: Janë brutalë në shtrat, por na...

24 vjeçarja rrëfen seksin me sheikët: Janë brutalë në shtrat, por na paguajnë shumë mirë

SHPËRNDAJE

Simona, është një vajzë italiane 24-vjeçare që punon si eskortë në vende të ndryshme të botës, kryesisht në Dubai e Paris.

Në një intervistë për median italiane “Libero” ka rrëfyer se sa paguhet në ditë për të shoqëruar sheikët, shuma që variojnë nga të paktën 500 Euro dhe më shumë. Pagesa rritet nëse sheikët arabë kërkojnë të bëjnë seks me vajzat eskortë.

Kush janë klientët?

Princat arabë, milionerë.

Në cilat vende udhëtoni?

Dubai, Kuwait, Londër, Paris.

Sa paguheni në ditë?

Paguhemi nga 500 deri në 2000 Euro në ditë.

Çfarë lloj vajzash kërkojnë arabët?

Ata nuk kërkojnë modele apo të dobëta. I duan të bëshme dhe me forma. Gjatë udhëtimeve, vajzat janë shoqëruese. Paguhen mirë që t’i argëtojnë, të shkojnë në klube, në festa. Në qoftë se një princ kërkon të bëjë seks me një vajzë, ofron një shifër 5 mijë Dollarë ose më shumë. Nëse vajza nuk pranon, ai të nesërmen e dërgon në shtëpi.

A janë të mbrojtura marrëdhëniet seksuale?

Ata na detyrojnë që të bëjmë analizat e gjakut dhe kontrollet e tjera që marrëdhëniet seksuale të jenë të mbrojtura.

Çfarë moshe kanë klientët arabë?

Zakonisht janë shumë të rinj, rreth 25-30 vjeç, por ka edhe burra të pjekur.

Si janë arabët në shtrat?

Brutal, të egër. Nuk janë të kujdesshëm apo pasionantë si italianët. Seksi zgjat disa minuta.