Ballina Aktualitet Shpikje shqiptare, pëllumbat nisin shpërndarjen e drogës në burgun e Lezhës

Shpikje shqiptare, pëllumbat nisin shpërndarjen e drogës në burgun e Lezhës

SHPËRNDAJE

Në Lezhë zbulohet mënyra e rrallë për të futur drogë në burg. Pëllumbi me 3 qese që kishin brenda 30 deri në 45 gram lëndë narkotike të lidhur në qafë ka vënë në lëvizje strukturat policore.

Pas konstatimit të rastit u njoftua komisariati i Policisë së Lezhës dhe SHKB për hetime të mëtejshme.
Mund të thuhet se është një gjetje kjo nga ai që ai e ka menduar një mënyrë të tillë, në kushtet që në burgje siguria është tepër e lartë. Në të shumtën e rasteve, familjarë që janë munduar të fusin drogë në burg për të afërmit janë kapur nga policia.