Ballina Aktualitet Selim Hasanaj (Bardh Nëngurra) e fyen rëndë Mulla Jakup Asipin, në poezi...

Selim Hasanaj (Bardh Nëngurra) e fyen rëndë Mulla Jakup Asipin, në poezi e quan “Hoxhë Qenefi”

SHPËRNDAJE
Mediat dhe organet shtetërore heshtin ndaj ekstremizmit islamofob duke u marë me extremizmin Islam, islamofobia tek shqiptarët vazhdon të ket ritje të madhe dhe askush nga shtetet tona nuk ndërmer asgjë, ne do të plasojm një poezi satirike nga një”atdhetarë” me emrin Selim Hasanaj apo tash (Bardh Nëngurra) i cili pa turp fyen hoxhallarët, po ajo më skandalozja ishte poezia me plot fyerje ndaj Hoxhës së ndjerë Jakup Asipi,
HOXHË QENEFI
Shan Flamurin e Kombit tim
ti mulla qenefi
që ngordhe si qen.
Qudi se si ky dhe
Mbrend të len.
Turkoshak, gjakgabel
Tu harroftë emni
E të humbet fisi
Hoxhë qenef Jakup Asipi.
HOXHË MUTI
Syshkruem, sygjarpen
helm neperke leshon
nga goja flliqtane
Shqipfolës antishqiptar
në dukje njeri
e me tru gomar
Mendermethanë
Shefqet Krasniqi.
MULLA HUNQI
Demagog teveqel
trushperlamsi perfid
Tagrambledhes e mashtrues
Qe sportistet i ban islamista
Don Zoti e të merr hataja
Mulla hunq Ahmet Kalaja.
HOXHË STËRVINA
Kutërbon tmerrshëm
WC publike nuk je
Ofendon të Shejtat Femna
Harron o i poshter
Nanë, motër, grue dhe vajzë
edhe vetë i ke.
Syhapët e shpirt ujk
Bir kurve e djalë pisi
Hoxhë stërvina
Irfan Salihi.
KRYEBIKU I BIK-ut
Vëlla i Erdoganit
Atij turku të Anadollit
Demagogu me shpirt shejtani
Si dem nga pamja
Serbisht si BIK
Ti Kryebiku islamik
Efendi Naim Ternava.
Me 15.08.2016 – Bardh Nengurra