Ballina Aktualitet Partneri më detyron t’i bëjë seks oral, por nuk më pëlqen dhe…

Partneri më detyron t’i bëjë seks oral, por nuk më pëlqen dhe…

SHPËRNDAJE
Një grua ka treguar për ‘The Sun’, se i bën seks oral partnerit të saj, por këtë e bën pa dëshirë.
Kjo është letra e saj:
Unë gjithmonë i bëj partnerit seks oral, por nuk e shijoj atë.
Unë jam 34, ndërsa ai është 29 vjeç.
Unë kam dy fëmijë nga marrëdhënia e kaluar dhe kjo më bën ta urrej trupin tim. Nuk jam që vetëm të përdorem.
Partneri im kontrollon për vajza të tjera gjatë gjithë kohës. Ai mendon se une nuk e di që ai e bën, por unë e di. Unë madje nuk dua që ai të shikojë filma me vajza të bukura.
Unë nuk jam e prirur për seks, por në qoftë se nuk e dua, ai më thotë që t’i bëjë seks oral.
Ndjehem sikur e kam për detyrë ta bëj atë, por ai nuk më jep asgjë në këmbim.
Përgjigja e psikologes:
Jeta juaj seksuale tingëllon si e njëanshme. Kjo është ajo që lidhet me nevojat e tij, por ka të bëjë edhe me mungesën e besimit të trupit tënd.
Tregoj të dashurit se ke nevojë për një vështrim të ri në jetën tuaj seksuale. Thuaj se ai duhet të të bëjë të ndihesh e dëshiruar, nëse dëshiron që të jetë intim me ty.