Ballina Aktualitet Më 4 shtator bota flet shqip (VIDEO)

Më 4 shtator bota flet shqip (VIDEO)

SHPËRNDAJE

Më 4 shtator nga kryeqendra botërore e katoliçizmit do të shpallet shenjt prej papa Françeskut, duke bërë që edhe njëherë tjetër bota të flasë shqip.

Për të pritur këtë ngjarje të madhe për kombin, famullia e “Shën shtjefnit” në Shkoder ka përgatitur 9 ditëshin e aktiviteteve kushtuar Nënë Terezës.
Dom Artur Jaku, famullitar i Shkodrës thotë: Shenjtërimi i Nënë Terezës dhe pritja e shpalljes së martirëve do ta bëjë botën të flasë shqip.
Jeta dhe dëshmia e saj për dashurinë ndaj Krishtit dhe njerezve, janë një ftesë për të gjithë Kishën e mbarë njerëzimin që t’i shërbejmë me besnikëri Zotit thotë dom Artur Jaku.
“Është një ngjarje që duhet të skalitet në mendjen e zemrën e të gjithë shqiptarëve”

Loading...