Ballina Aktualitet FOTO/ Turistët e papërmbajtshëm të një plazhi në Vlorë

FOTO/ Turistët e papërmbajtshëm të një plazhi në Vlorë

SHPËRNDAJE

Në një plazh në Borsh të Vlorës, dy turistë nuk janë përmbajtur dhe kanë bërë skena të papërshtatshme për publikun.
Nuk është arritur ta mësohet identiteti i pushuesve, por ata kanë folur në gjuhën italiane.
Siç shihet edhe në fotografi, femra i ka hipur sipër mashkullit që qëndronte i shtrirë dhe puthen.
Ndersa ai mbante krahët prapa kokës, ajo e ka përkëdhelur gjatë tërë kohës, pa çka që pranë kishin pushues familjarë e me fëmijë.