Si ishte Shqipëria në ditët e fundit të komunizmit, fotot e rralla

Në ditët e fundit të komunizmit, Shqipërinë e ka vizituar fotografja Nicole Bengiveno. Ajo ka përjetësuar në fotografi disa nga momente...


Në ditët e fundit të komunizmit, Shqipërinë e ka vizituar fotografja Nicole Bengiveno.
Ajo ka përjetësuar në fotografi disa nga momentet e jetës shqiptare vetëm pak para se vendi të futej në rrugën e gjatë të tranzicionit.
Shqipëria që njohim sot është larg vendit komunist të atyre viteve, megjithatë pakënaqësitë dhe problemet mbeten të mëdha.
Related

Top Lajmi 329864836608284568

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item