Komisioni ua hoqi imunitetin 6 deputetëve të VMRO-së

Pa asnjë diskutim dhe me bojkotim nga ana e deputetëve të VMRO-DPMNE-së, Komisioni për çështje të rregullores, mandatit dhe imunitetit...


Pa asnjë diskutim dhe me bojkotim nga ana e deputetëve të VMRO-DPMNE-së, Komisioni për çështje të rregullores, mandatit dhe imunitetit njëzëri ua mori imunitetin deputetëve  Kërsto Mukovski,  Johan Tarçullovski,  Luben Arnaudov, Sasho Vasilevski, Lupço Dimovski dhe Zhaklina Peshevska.
Ata janë të ngarkuar nga Prokuroria Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, për kryerjen e veprës penale, “kërcënim terrorist të rendit dhe sigurisë kushtetuese nga neni 313” lidhur me ngjarjet e 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë, njofton Portalb.mk.
U votua ndaras për secilin deputet. Për pushtetin nuk ka dyshim, situata është e pastër si kristali. Ata thonë se “institucionet do ta thonë vendimin përfundimtar, ndërsa përgjegjësi e jona është që të mos e pengojmë drejtësinë.”

Related

Maqedoni 439869428352790975

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item