Mos i humbisni: Ja si ishte Tirana një shekull më parë

Këtë vit Tirana i është nënshtruar ndryshimeve të mëdha. Por nëse doni të dini se si ishte Tirana një shekull më parë, mos i humbisn...


Këtë vit Tirana i është nënshtruar ndryshimeve të mëdha.
Por nëse doni të dini se si ishte Tirana një shekull më parë, mos i humbisni këto foto.
Ato janë bërë nga shtabi austriak i luftës në vitin 1917 dhe janë publikuar nga Biblioteka Kombëtare Austriake.
Në qendër të këtyre fotove janë kryesisht sarajet e Toptanëve.
Mes fotove shihni edhe shtëpinë e djegur të Esat Pashës.
Related

Top Lajm 4601863803087733934

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item