URTESIA E TE MEDHENJVE / Napoleon Bonaparti ka gjithmonë diçka për të thënë…

Një udhëheqës është një shpërndarës i shpresës Historia është versioni i ngjarjeve të të kaluarës, për të cilat njerëzit kanë rënë dak...

 • Një udhëheqës është një shpërndarës i shpresës
 • Historia është versioni i ngjarjeve të të kaluarës, për të cilat njerëzit kanë rënë dakord
 • Ambicia e madhe është pasioni i një karakteri të madh. Ata që e kanë, mund të kryejnë akte shumë të këqia, ose shumë të mira. Gjithcka varet prej parimeve që i udhëheqin
 • Në politikë, budallallëku nuk është handikap
 • Një burrë i fortë, është ai që ka vullnetin të ndërpresë komunikimin mes shqisave dhe mendjes
 • E pamundur është një fjalë që mund ta gjesh vetëm në fjalorin e budallenjve
 • Nëse do të jesh një sukses në botë, premto gjithcka dhe mos jep asgjë
 • Kurrë mos e ndërpri armikun tënd, kur ai është duke bërë një gabim
 • Kuraja është si dashuria; duhet të ketë shpresë, që të ushqehet
 • Mencuria e vërtetë është një vendosmëri e palëkundur
 • Feja është ajo që i mban të varfërit, që të mos vrasin të pasurit
 • Fushëbeteja është një skenë kaosi konstant. Fituesi është ai që do të marrë kontrollin e atij kaosi, të të tijve, dhe të armikut
 • Pushteti është dashnorja ime. Kam punuar aq shumë për ta fituar, saqë nuk mund të lë askënd që të ma marrë
 • Vetëm dy forca i bashkojnë njerëzit: frika dhe interesi
 • Nuk duhet të luftosh shumë shpesh me të njëjtin armik, përndryshe do i mësosh artin tënd të luftës
 • Muzika është forca që na thotë se raca njerëzore është më e madhe nga sa e di ajo veten
 • Ka vetëm dy forca në botë, shpata dhe shpirti. Në afatgjatë, shpata do të pushtohet gjithmonë prej shpirtit
 • Nuk ka aksident. Eshtë thjeshtë fati, i emërtuar gabim
 • Unë jam ndonjëherë dhelpër, dhe ndonjëherë luan. I gjithë sekreti i qeverisjes qëndron, tek të diturit kur të jesh njëri, dhe kur tjetra
 • Dhjetë njerëz që flasin bëjnë më shumë zhurmë se një mijë njerëz që heshtin
 • Kur njerëz të vegjël përpiqen të bëjnë gjëra të mëdha, ata përfundojnë gjithmonë duke i reduktuar ato në nivelin e mediokritetit të tyre
 • Më shumë duhet të trembesh prej katër gazetave armiqësore, se sa prej një mijë bajonetave
 • Ai që ka frikë se mos pushtohet, është e sigurtë që do të humbasë
 • Kura më e mirë për trupin është një mendje e qetë
 • Burrat marrin në konsideratë vetëm nevojat e tyre; asnjëherë aftësitë e tyre
 • Unë nuk mund të bindem më. E kam shijuar komandën, dhe nuk heq dot dorë prej saj
 • Revolucioni është një ide, e cila ka gjetur bajonetat e saj
 • Mes atyre që nuk u pëlqen shtypja, ka shumë që pëlqejnë të shtypin
 • Mënyra më e sigurtë që të mbetesh i varfër, është që të jesh i ndershëm
 • Mënyra më e mirë që të mbash fjalën, është që të mos e japësh
 • Nëse do të më duhej të zgjidhja një fe, Dielli si dhënësi universal i jetës, do të ishte Perandia ime.

Related

Top Lajm 5769380416104479567

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item