10 thëniet më të fuqishme të Mahatma Gandit

Gandi konsiderohet si njëri nga personalitetet e rralla në historinë e humanizmit dhe politikës botërore. Mahatma Gandhi ka qenë njëri...


Gandi konsiderohet si njëri nga personalitetet e rralla në historinë e humanizmit dhe politikës botërore. Mahatma Gandhi ka qenë njëri që ka lënë shumë mesazhe të fuqishme për njerëzimin para se të vdiste. Më poshtë është një listë e 10 thënieve të tij më të fuqishme dhe më të mençura. Bëhu ndryshimi që dëshironi të shihni në botë.
Ju bëheni ajo që mendoni.
Aty ku ka dashuri, ka edhe jetë.
Mëso sikur do të jetosh përgjithmonë.
Shëndeti është pasuria jote e vërtetë.
Ruaj gjithmonë sensin e humorit.
Jeta jote është mesazhi yt.
Veprimet që bën tregojnë prioritetet e tua.
Madhështia jonë qëndron në faktin, se jemi në gjendje të ndryshojmë/përmirësojmë vetveten.
Duhet të jesh gjithmonë në shërbim të të tjerëve.

Related

Aforizma 6989053404528551524

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item