Zekolli: Ali Ahmeti, shqiptari më i rëndësishëm për interesat nacionale serbe dhe maqedonase!

Analisti dhe diplomati, Arsim Zekolli ka reafuar lidhur me analizën e gazetarëve sërb të BIRN, në të cilën figura e Ali Ahmetit cilësohe...


Analisti dhe diplomati, Arsim Zekolli ka reafuar lidhur me analizën e gazetarëve sërb të BIRN, në të cilën figura e Ali Ahmetit cilësohet si një negociator efektiv për shqiptarët etnikë në Maqedoni, në një artikull tëbotuar në media të ndryshme në Maqedoni dhe rajon.

“Shqiptar me i rendesishem per intereset nacionaliste Maqedonase dhe Serbe”. e ka cilësuar Zekolli, Ali Ahmetin duke ju kundëpërgjigjur shkrimit në fjalë.

Ja komenti i Arsim Zekollit:

“Shqiptari i fundit qe ka pranuar kesi eulozhe nga gazetaria Serbe dhe Maqedonase ka qen Ahmet Zogu. Bile, as Rrahman Morina nuk ka qen kaq i nderuar dhe lavderuar nga Beogradi dhe Shkupi. Natyrisht, eshte pjese e kampanjes se paguar nga USAID. E kuptueshme – njeriu eshte “Shqiptari me i rendesishem per intereset nacionaliste Maqedonase dhe Serbe”.

“Eshte artikull i porositur, paguar dhe botuar nga BIRN. Qellimi per te pastruar Ali Ahmetin per koalicionim e radhes me VMRO-LSDM.

Related

Opinione 5609951376559018029

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item