Vajza e paralizuar, propaganduese e ISIS-it në Kosovë

Nerxhivane Berisha, 31 vjeçare e paralizuar, me aftësi të  limituara lëvizëse, gishtërinjtë dhe qafen, ka qenë ndër më të angazhuarat ...


Nerxhivane Berisha, 31 vjeçare e paralizuar, me aftësi të  limituara lëvizëse, gishtërinjtë dhe qafen, ka qenë ndër më të angazhuarat në propagandimin fetar përmes radios dhe faqes së internetit Ansar.
Në një dhomë përplot materiale fetare në shtëpinë e saj në Han të Elezit ajo ka qenë administratore e faqes Ansar, që është mbyllur ditë më parë nga policia e Kosovës, mëson zeri.info.
Sipas burimeve të gazetës, ajo ka qenë ndër aktivistet kryesore të këtij rrjeti social, e cila është bastisur brenda shtëpisë së saj para pak ditësh. “paraliza e kësaj vajzë është në shkallë të rëndë, ajo nuk mund të kryej as nevojat fiziologjike, është me gypa e qese plastike, vetëm gishtërinjtë edhe qafen ka mundësi që ti lëvizë”, bënë të ditur burimi i gazetës.
Si rezultat i gjendjes së saj të rëndë shëndetësore,  Policia e Kosovës, nuk ka mundur që ta arrestoj Nerxhivane Berishën. Por ndaj saj është ngritur kallëzim penal në Han të Elezit.

Related

Top Lajm 5313077626403700646

Arkivi

Kontakt

Name

Email *

Message *

STUDJESA PETROL

item